Over Next Insights

Next Insights is een onderzoeksbureau voor onderzoek naar communicatie in projecten en programma’s.

Holistische analyse

Wij zijn gespecialiseerd in een holistische analyse van alle aspecten die de communicatie in een project of programma beïnvloeden. Want - vinden we bij Next Insights - communicatie is veel meer dan communicatiemiddelen en -kanalen alleen.

Communicatie is zo goed als de organisatie erachter

Next Insights oprichter Tessa Evers werkte jaren als interim communicatieadviseur en strateeg in grote projecten en programma’s. En daar zag zij hoe de focus altijd lag op de uitvoeringskant van communicatie. Hoe bij tegenvallende resultaten, ontevreden stskeholders, stroeve samenwerking alleen naar communicatie wordt gekeken en projectmanagers, programmamanagers maar ook communicatiemanagers zich maar zelden afvragen of er iets aan de organisatie, budget of aansturing veranderd moet worden. Een gemiste kans. Want wij zijn ervan overtuigd dat de communicatie in (en over) projecten en programma’s zo goed is als de organisatie erachter.

Daarom helpen wij projectteams en programmateams door inzicht te geven in alle aspecten die het succes van je communicatie - en daarmee het succes van je project of programma - beïnvloeden.