Audit op locatie

Een audit van de communicatie in het project of programma, met je team op locatie.

Je bent te vroeg!

De audit is nog in ontwikkeling. Laat je mailadres achter. Dan sturen we je een bericht zodra de audit klaar is.

Laat je gegevens achter


50 VRAGEN

De audit voor communicatie in projecten en programma’s bestaat uit 50 vragen over:

  • de communicatiestrategie,
  • positionering en branding,
  • communicatiedoelen en doelgroepen,
  • hoe de communicatie is georganiseerd,
  • hoe de samenwerking rond communicatie is geregeld,
  • de communicatieaanpak,
  • evaluatie en feedback.

Audit op jouw locatie

De audit organiseren we op locatie. Alle deelnemers zijn daarbij fysiek aanwezig. Wij zijn niet zo enthousiast over een hybride opzet.

Deelnemers aan de audit

De deelnemers aan de audit zijn betrokken bij de communicatie in je project of programma. Dat kan zijn als communicatieprofessional, projectmanager of programmamanager. Of in een andere rol met invloed op de organisatie van communicatie.

Audit onder begeleiding van Next Insights

Next Insights begeleidt jou en je team stap voor stap door de audit. Wij zorgen ervoor dat jullie samen een goede analyse maken en tot een goed antwoord komen. We staan stil bij de stand van zaken rond communicatie, wat er beter zou kunnen en wat daarvoor nodig is. Tijdens de sessie is er ruimte voor discussie en kennisoverdracht door Next Insights. Een audit onder begeleiding is verhelderend én leerzaam.

Kosten

De audit op locatie kost € 1850 exclusief btw. We reserveren een dagdeel waarin we met je team de vragen beantwoorden. Daarna verwerken wij de antwoorden en ontvang je een rapport met conclusies en aanbevelingen.

Eerst even contact?

Neem contact op als je meer wil weten over de audit. Of als je je afvraagt of een audit past bij jouw onderzoeksvraag. Mail, bel of maak een terugbelverzoek.